Automate your Marketing
with Womplify




 
sani ahmad's FotoPage

By: sani ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Apr-2010 06:09 Email | Share | | Bookmark



Monday, 22-Dec-2008 04:39 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT MELIHAT DUNIA............

HARI KE 15
HARI KE 15
HARI KE 14
View all 10 photos...
SELAMAT MELIHAT DUNIA

Selamat melihat dunia sayangku...
aku harap indahnya tingkahmu
dan moleknya sikapmu..
seindah namamu.......

Selamat melihat dunia sayangku......
kau tak perlu bimbang...
kerana mereka semua menanti mu dengan debar..
dengan rasa kasih yang mendalam...

Selamat melihat dunia sayangku...
kau tak perlu risau...
kerana ayah dan ibu.....
akan sentiasa disisimu...


...salam dari ayahmu...








Anak pertamaku....lahir pada 30november2008 jam 1:23ptg....aku namakan IRIS INSYIRAH...rasa terubat...hilang rasa penat menantimu lahir kedunia ini.........tak terucap syukur...tak terlafaz kata-kata...begitu besar kekuasaanMU tuhan....




Saturday, 24-Feb-2007 05:39 Email | Share | | Bookmark
creative light system

1
2
3
View all 9 photos...
Banyak benda yang aku belajar tempoh hari..termasuklah benda baru CLS ataupun creative light system macam tu lah bunyinya....banyak kali try..baru lah membuahkan hasil......(macam jadi aje rasa rasanya)....ada yang aku try untuk buat poster macam buat product shoot lah...he heheheh tak tahulah best ke tak.....
harap harap kritikan dan komen dan pendapat ko orang dapat memperbaiki kelemahan yang ada...


kepada 'POKCIK'= cuba hang lihat aku punya reflection kat telor dan digital sony camera tu jadi ke tak? nak cari botol susu macam hang susah sangatlah...













Wednesday, 21-Feb-2007 07:50 Email | Share | | Bookmark
menghabiskan masa cuti.....

1
2
3
View all 14 photos...
ha ha ha cuti lama sangat... tak tahu nak habiskan macam mana...nampaknya belakang rumah aku ni lah jadi sasaran...aku rasa perumahan tempat aku ni lah satu satunya belakang hutan...susah nak cari tempat macam ni.. banyak juga gambar aku ambik tapi banyak jugalah yang tak jadi.. aku suke gambar 7 dan 8 tapi gambar tu tak fokus..lari entah kemana.. dalam kamera nampak cantik tapi bila upload...alamak... boleh lari pulak fokus dia.. tapi aku suka gambar tu ...aku letak lah juga buat pengajaran supaya lebih berhati hati...
satu hari suntuk aku ambik gambar sekitar rumah... buat experiments.. dari buang masa...

rakan rakan fotopages boleh lah komen gambar gambar ni...kritikan anda akan membantu saya menjadi lebih baik dari hari semalam...


Keliru
Aku keliru..
Cuba kau huraikan kekusutan ini….


Setiap hari ku menunggu
walau terbuang masa yang berlalu
selagi cinta ini masih membara
pasti segala onak ini aku tempuhi jua
kasih.....


keliru pasti aku keliru
melihat hukum dunia
hidup mesti bagai alif
yang menunjang 'ba','ta', 'sa', dan seterusnya
tapi hidupku tak seperti vokal 'a'
yang memberi erti pada
'b', 'c', 'd', dan seterusnya…


sukar bukan
hingga merajuk hiba


apalah salah ku kali ini
hingga Kau hukum ku sebegini
dengan jawapan yang keliru
dan keputusan yang buntu


akhirnya berperang aku dengan diri sendiri....


Saturday, 17-Feb-2007 08:27 Email | Share | | Bookmark
MASJID SULTAN ABU BAKAR.

1
2
3
View all 21 photos...
aku ambik gambar ni pagi sabtu... first time ambik gambar bangunan..seronok juga..tapi ada part yang aku terlepas pandang.. nanti kalu sempat aku datang lagi..walaupun aku duk johor tapi jarang gi masjid ni..seingat aku masuk pagi tadi baru tiga kali aku gi.. setahu aku masjid ni dibina pada 1892 dan siap pada 1900... di bawah pemerintahan Sultan Abu Bakar.. tu pun aku baca kat web... masjid ni juga menjadi salah satu tempat menarik untuk dilawati oleh pelancong asing. mungkin kerana senibinanya dan sejarah pembinaannya.


sesiapa yang nak beri pandangan dan kritikan terhadap foto yang aku ambik ni adalah amat dialukan.

wassalam.










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net